Jeg tilbyder

Kranio-Sakralterapi – Triggerpunktsterapi – Surefootpads  – EquiLight-terapi – osteopatisketeknikker (som studerende EDO ) – Kinesiotaping

Equiform KST – behandler alle former for heste og hunde
Trænger din hest eller hund til afslapning eller har den et konkret problem, så er du velkommen til at kontakte mig.
Jeg er uddannet hos Tove Nielsen, Naturgården i Nibe og jeg bliver løbende ved med at uddanne mig indenfor forskellige behandlingstyper til hest og hund.
– BEHANDLING AF HELE HESTEN ELLER HUNDEN
– AFSPÆNDING AF VÆV / FACIER
– AFSPÆNDING AF DE INDRE ORGANER
– AFSPÆNDING AF HJERNEHINDERNE
KST, er en meget blid form for manipulation af muskler og væv, herunder hjernehinder og indre organer. KST vil meget ofte kunne afhjælpe muskelsmerter, problemer forårsaget af skævheder i skelettet og kraniet.

Heste og hunde der ikke må få KST: syge heste og hunde, hopper i fol og drægtige tæver, heste med sarkomer i massageområdet. Heste og hunde med lus eller lopper samt ringorm behandles heller ikke af hensyn til smitte.

EquiLight – LED lys-behandling

Tryk på linket for film

EquiLight

Hvordan virker det?

Lys med en bølgelængde på 660nm har en dybrød farve og infrarød  (850nm). De fotoner som bliver frigivet af lyset, passere ind i cellerne af kroppen og bliver absorberet af mitokondrier, der er cellernes ”kraftværk”, det er her ATP (energien)bliver produceret.  Fotonen stimulerer energien som metaboliseres i musklerne og knoglerne, samt i huden. Dette accelerere den normal heling og genopbygning af væv med op til 200 %.