Kundetestemorials

Nina Krogh, nr. 3 til IPO DM for brugshunde
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
For mig er funktionelt og en glad hund alfa omega.
Når jeg skal træne med min hund skal jeg ikke gå og bekymre mig om der er noget inden i hunden som ikke er som det skal være. I Helenas hænder er jeg altid sikker på alt er iorden inden i hunden så jeg kan koncetrere og fokusere på uddannelsen og træningen af hunden.
Helena er super dygtig og behagelig både for hund og føre og altid klar med gode råd ?
Vores Molly på 4 år havde aldrig prøvet behandling for en uge før hun skulle stille op til IPO 1 DM og jeg var noget spændt på om Helena ku få Molly til at slappe af og nyde behandlingen, men efter kort tid i Helenas hænder lå Molly bare og nød det hele, det var helt fantastisk og se!
Er overbevist over at Helena var med til at Molly ugen efter stod som samlet nr 3 til DM og med dagens andet bedste spor.
Molly var fyldt af overskud, ro og masser af arbejdsevne med dyb koncentration hele dagen igennem og vigtigst af alt for mig en hund med masser af glæde, som bare gik til alle opgaver og gav hele arme.
Vil du din hund det bedste så prøv Helena, for hvorfor er det ik hundens tur til at blive tjekket igennem og give den lidt igen for alt det som den gør for dig?

 

Dreyers Dressage:

Security er helt vild med sine KST-behandlinger. Han elsker simpelthen når Helena Louise Cilius Vedholm gennemgår ham❤️ Nu kan han gå på en dejlig weekend efter en fantastisk behandling.. ?? Jackpot fik også en behandling idag, han har meget travlt med at være en ballademager. Men når Helena rammer et godt spot, bliver han helt salig.. ? Elsker at vide mine heste har det godt i kroppen, når de skal præstere?
KST behandlinger kan bruges hvis du har et reelt problem eller som velvære..

Henrik Sloth, Kusk

Hej Helena Louise Cilius Vedholm
Jeg lovede jo en tilbagemelding vedr din behandling af vores kørehest.
Som jeg allerede har nævnt for dig, ser jeg det jo som lidt HOKUS POKUS, der jo ikke kan skade? Vi forventede os deraf heller ikke underværker.
MEN når det så er nævnt, må jeg sige, at vi har oplevet ikke mindre end et MIRAKKEL ?
Normalt går Peter Pan temmelig hårdt på, slipper sjældent biddet ordentligt, især efter en fridag, kan han gå hårdt på —- men efter din behandling og en fridag(din anbefaling), oplevede vi i går en hest, som ikke bare villigt “slap” biddet, men var løsgjort og afslappet – VI ER IKKE MINDRE END IMPONEREDE??? Venligst Henrik Sloth

 

Hej Helena
Lige en Update på Nökkvi. Efter du var kørt i onsdag, begyndte han at svede helt vildt, og blev meget træt. Han tissede et par gange, og havde lidt dårlig mave. Dagene efter (torsdag og fredag) fik han fri, dog med en god lang gåtur fredag, hvor han virkede glad og virkelig brugte sin krop. Her havde han stadig løs mave.
Igår og idag, har jeg så redet let på ham, og nøj en forvandling, han søger selv ned, og har fået svæv i traven, han bruger generelt bare sin krop meget bedre, og er slet ikke øm på forbenene mere. Han er blevet meget mere smidig i sin krop, og han kan nu gallopere på højre volte, hvilket var svært for ham før ?
Hilsen Nicoline

 

Clarina Shamigo:

Havde vundet et gavekort til behandling, min hest nød det i fulde drag og Helena var meget grundig

Ingen automatisk alternativ tekst tilgængelig.

 

Iben Dreyer, Dreyers Dressage:

Hvis du ønsker en veltilpas og smidig hest, så læs med her??
Det er meget vigtigt for mig at mine heste er sunde og raske og at de får alsidig træning, så jeg kan holde dem i god form og arbejdsglade. Det er vigtigt at de hele tiden er fit for fight og har det godt i kroppen. Derfor har jeg indgået et samarbejde med Equiform hestemassage og KST – Helena Vedholm. Helena er super dygtig og grundig. Hun gennemgår hesten fra A-Z og hestene nyder virkelig hendes behandlinger. Hun er mega nørdet på hestens muskler, nerver, led og organer. ? Det er rigtig dejligt med en behandler med forståelse for hver enkelt hest og som er rolig, så hesten tager godt i mod behandlingen. Helena behandler ikke kun dens svagheder men gennemgår hele hesten, så hun har fuldstændig styr på at alt er som det skal være..

Jeg kan varmt anbefale Helena hvis din hest trænger til lidt velvære eller har nogle problematikker I døjer med

Agnethe Bagger:

Kan varmt anbefale Helena, hun er grundig og kompetent.
Hun rettede min hest og fra, at jeg ikke kunne få den i galop på højre volte til at den  kunne uden problemer, efter kun en behandling ! jeg er imponeret 😀

Susanne Kofoed

Lækkermåsen elsker sine KST behandlinger. Han er altid dejlig afslappet, løsgjort og veltilpas bagefter, både i stalden og i ridningen ❤️❤️

Dorthe Veng

Jeg kan helt klart anbefale Helena?

Hun er yderst kompetent til sit arbejde og gennemgår hesten fra top til tå så de er afspændte og at de kan yde optimalt til hverdag og til stævner.
Vi har en meget gladere pony som kan yde sit optimale ved hver ridetur og som på kort tid er blevet meget smidigere.
Så både pony og rytter nyder godt af Helenas behandlinger

Tina Wachs

Kompetent koncentreret behandling. Elsker Helenas behandlings effekt, og det gør min hest også ❤️❤️ kan varmt anbefales !!!

Sarah Teilmann
Fantastisk oplevelse på vores pony.
Var så lækker afspændt efter Helena havde behandlet ham.
????? Behandler
Vil anbefale alle Helena ?
Clarina
Havde vundet et gavekort til behandling, min hest nød det i fulde drag og Helena var meget grundig